KLINIKKEN NYHAVN 165555 1616    

FIND OS

Du finder os i hjertet af københavn i Nyhavn16 i det charmerende pakhus i gården når du går igennem porten ved Gorms restaurant på den rolige side af Nyhavn.

KOMMER DU TIL FODS:
STÅ ved ankeret med ansigt til NYHAVN og ryggen til Kgs. Nytorv, hvor du kigger på kanalen. Her går du på højre side af kanalen langs Charlottenborg, passere Heibergsgade og fortsætter videre langs du når Gorms restaurant og NR 16 går du ind igennem porten til den rolige gård hvor det charmerende VEDELS PAKHUS ligger og møder dig med sine flotte bjælker og orange farver. Du ser der står : NYHAVN16 over døren og et skilt med reception til højre - denne dør går du indad. Den er åben indtil kl. 16 hvorefter er det til højre og en port mere hvor du går ind til venstre, hvor der også står KLINIKKEN NYHAVN16. Herfra kan du tage trappen til 3. sal eller elevatoren.

BARNEVOGN:
Den kan du parkere under porten hvor der er sat et skilt op “ BARNEVOGNS PARKERING” da vi ønsker at være fri af barnevogne inde i klinikken pga der hurtig bliver trængsel med mange barnevogne - vi sætter stor pris på at I sætter jeres barnevogne i Porten ved indgangen.

CYKLER:
Når du cykler genenm Porten ved NR 16 og kommer ind til den charmerende VEDELS PAKHUS NYHAVN 16 - da fortsætter du igennem en port til hvor du cykler under de flotte bjælker som du næsten kan forestille dig at hestene blev stillet ved i gamle dage - når du kommer til gård nr. 2 hvor væggene også er orange - der er CYKEL PARKERING.

BUS:
Kommer du med BUS stå da af på Kgs. Nytorv eller i Holbergsgade - busserne kører på begge sider af NYHAVN.

Til Kgs. Nytorv: BUS 23, 992, 991
Til Holbergsgade: BUS 26, 992, 991

METRO:
Hop af METRO ved Kgs.Nytorv og gå forbi Det Kongelige Teater og videre til ankeret i NYHAVN - derefter følger du vores beskrivelse til bens og finder os i NYHAVN16.

BIL:
Tænk før du tager bilen til Københavns centrum - da parkering ofte er en udfordring. Vi har lige fået parkeringshuset ved Skuespillerhuset hvor der er mange pladser. Det tager ca 5-10 min at gå fra den nye parkeringskælder til KLINIKKEN NYHAVN16. Husk CHECK-IN i parkeringshuset.

Parkering koster 22 kr i timen i NYHAVN området sammenlignet med Strøget hvor det er 36 kr i timen.

TIL VANDS:
Vi er super glade for at kunne tilbyde at du kan sejle til KLINIKKEN NYHAVN16 - du kan sejle ind ved Nyhavn og i yderkanten af Nyhavn ved siden af Vaffelhuset kan der ligges til i NYHAVN.

 

Udskriv