KLINIKKEN NYHAVN 165555 1616    

 • klinikken nyhavn 16 trine gadeberg
 • klinikken nyhavn 16 peter schmeichel
 • klinikken nyhavn 16 laura bro
 • klinikken nyhavn 16 jesper radic
 • klinikken nyhavn 16 peter frodin
 • ”Kend hende på knækket, kunne man fristes til at sige. Og det er lige hvad man kan. Annette har den fantastiske evne, at jeg glemmer alt om knæk når jeg er til behandling hos hende. For det er ikke blot et knæk for Annette. Det er en intens og dybt professionel behandling jeg får hver eneste gang. Det er vidunderligt at se og mærke det livssyn der strømmer ud af hende og jeg er fascineret af den måde Anette ser kroppen som en helhed. Derfor er Klinikken Nyhavn 16 et sted hvor kiropraktik, fysioterapi, zoneterapi, akupunktur, kraniosakralterapi og massage mødes i skøn forening."
  Trine Gadeberg, Sanger og Skuespillerinde
 • Peter Schmeichel: "Jeg ville ønske, at jeg havde kendt Annette, da jeg spillede professionelt for så er jeg sikker på, at jeg kunne have spillet 2-3 år mere på landsholdet."
  Peter Schmeichel - Tidligere professionel fodboldspiller
 • "Man kommer let til skade i mit job, ofte skal man gentage uhensigtsmæssige bevægelser, scenen er skrå og skoene er høje. Jeg har ikke tal på hvor mange gange Annette har reddet mig, min nakke og ryg, men jeg tror ikke jeg kunne fungere som skuespiller uden hendes hjælp. Jeg anbefaler hendes gyldne hænder på det varmeste."
  Laura Bro, Skuespillerinde
 • Jesper Radich: "En mere end 20 år lang elite karriere i sejlsport har bragt mine teams og jeg vidt omkring i verden. Det er blevet til talrige EM og VM og World Cup sejre og ikke mindst deltagelse i Americas Cup.
  Den træningsindsats der ligger bag resultaterne, har været ganske omfattende, hvor det langvarige samarbejde med Annette Jørgensen har holdt mig på toppen år efter år.
  Annette fokuserer altid på, at lave forebyggende behandling og justering frem for når skaden ER sket. Og den filosofi har faktisk holdt mig fuldstædig fri for længerevarende skader, hvorved dyrebare pauser og tilbageskridt er undgået. Hermed en varm anbefaling fra min side!"
  Jesper Radich - Professionel Elite sejler og Americas Cup deltager
 • ”Jeg er kommet jævnligt gennem mange år og har fået fantastiske behandlinger hos Annette - nu i hendes vidunderlige klinik Nyhavn 16. Annette og hendes dygtige medarbejdere ved så godt som alt, når det kommer til kroppen. Jeg anbefaler hende med glæde til alle, jeg kender (og også dem jeg ikke kender!). Når de har problemer med kroppen, men også forebyggende. Én gang hver 3. uge eller én gang om måneden. Så er man på toppen og SÅ glad, når man har været på besøg i de smukke lokaler og mærket den overskudsagtige stemning og atmosfære. Tusind tak og kærlige tanker til jer alle på Klinikken Nyhavn 16." Peter Frödin

ÅBNINGSTIDER

MANDAG 8.00-17.00
TIRSDAG 8.00-16.00
ONSDAG 8.00-16.00
TORSDAG 8.00-17.00
FREDAG 8.00-16.00

SOS VED AKUT SKADE

Brug altid is i 15-20 minutter efter skaden er sket og gentag én gang hver time. Det er en god idé at ligge ned og hvile. 

KOMBI-BEHANDLING

En kombi-behandlings (kombinationsbehandlings) bedste resultat opnås ved massage/zoneterapi først -efterfulgt af kiropraktik samme dag.